Продавець Каменка. Продажа и правильная установка каминов, печей, саун, дымоходов. розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
12 відгуків
Экономьте при комплексном заказе до 6000 грн.! Посетить салон
+380 (96) 835-69-28
Продажа и правильная установка каминов, печей, дымоходов.
Кошик

Тандыр Чумацкий / h=80см, d=40см / №1

4 800 ₴

  • Немає в наявності
Тандыр Чумацкий / h=80см, d=40см / №1
Тандыр Чумацкий / h=80см, d=40см / №1 Немає в наявності
4 800 ₴
+380 (96) 835-69-28
+380 (96) 835-69-28
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Опис Тандир із шамотної глини No1 Чумацький / h=80см, d=40см.

Тандири виготовляються з екологічно чистих матеріалів.

Призначення.

Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.

Сфера застосування.

Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.

Матеріал.

Тандрир виготовлений з екологічної білої коалінової глини, розділеної з вогнетривким шамотом. Вихідний матеріал сертифікований. 

Експлуатаційні властивості.

Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.

Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.

Тип встановлення.

На металевих ніжках. 

Комплект постачання.

У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.

Додатково.

Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)

 

Характеристики основні Тандир із шамотної глини No1 Чумацький:

 Висота загальна  80 см
 Вага  50 кг
 Товщина стінки корпусу  5 см
 Діаметр корпусу виробу  40 см
 Об'єм  40 л
 Глибина  47 см
 Діаметр горловини  30 см
 Висота без кришки  65 см
 Екологічна чистота  да
 Комплект постачання  кочерга, совок, поперечна перекладина

Призначений для 8 шампурів.

ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.

•  Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.

•  Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.

•  Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.

•  Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).

•  Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо, наприкінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.

•  Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.

•  Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.

 

Сетрифікати.

Характеристики
Основні
Додаткові матеріалиКований метал
МатеріалШамотна глина
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 800 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner