Опис Тандир з шамотної глини №2 Козацький / h=95 см, d= 45см.
Тандири виготовляються з екологічно чистих матеріалів.
Призначення.
Для приготування шашлику, м'ясних окостів, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних коржів, а так-же для приготування перших страв і плову.
Область застосування.
Приватні заміські будинки і території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.
Матеріал.
Тандир виготовлений з екологічною білої коалиновой глини, замішаної з вогнетривким шамотом. Вихідний матеріал сертифікований.
Експлуатаційні властивості.
Принцип досягнення робочої температури тандира - дрова чи деревне вугілля.
Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.
Тип установки.
На металевих ніжках.
Комплект поставки.
В комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.
Додатково.
Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плову, сітки, ялинки, жароотсекатель тощо)
Основні Характеристики Тандир з шамотної глини №2 Козацький:
Загальна висота | 95 см |
Вага | 55 кг |
Товщина стінки корпусу | 5 см |
Діаметр корпусу виробу | 45 см |
Обсяг | 55 л |
Діаметр горловини | 30 см |
Висота без кришки | 70 см |
Екологічна чистота | так |
Комплект постачання | кочерга, совок, поперечна перекладина |
Розрахований на 8 шампурів.
ВАЖЛИВО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.
• При першому розпалюванні тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу і функціональність тандира, а служать тепловими швами.
• Розпалювання тандира. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмиз або деревне вугілля (не більше 2/3 обсягу), розпаліть вогонь.
• При исчезании кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагрітий до робочої температури. Це відбудеться приблизно через 40 — 60 хвилин після розпалу.
• Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).
• Для приготування м'яса, шампур вішається вертикально і закриваються всі кришки і піддувало. Рекомендуємо, в кінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку і неповторний смак страви.
• Не допускайте потрапляння води на розігріте тандир.
• Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурница і підставка для курки для приготування в тандирі.
Сетрификаты.
Основні | |
---|---|
Діаметр горловини | 300 мм |
Виробник | Тандир Україна |
Висота загальна | 950 мм |
Висота без кришки | 700 мм |
Вага | 55 кг |
Матеріал | Шамотна глина |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 55 л |
Наявність коліщаток | Ні |
Діаметр корпусу | 450 мм |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Комплектація | |
Кільце для казана | Так |
Совок | 1 шт. |
Шампури | 8 шт. |
Кочерга | 1 шт. |
- Ціна: 5 300 грн