Піки з піддоном для жиру h = 350 мм, d = 260 мм для тандиру.
Тандири виготовляються з екологічно чистих матеріалів.
Призначення.
Піки з піддоном для жиру в тандирі застосовуватися для приготування переважно м'ясних страв, у процесі приготування весь жир закопушує в піддон. Дуже зручно! Піки виготовлені з харчової неіржавкої сталі.
Матеріал.
Піки та піддон виготовлені з харчової неіржавкої сталі.
Решітка /пруж ― 6,0 мм/.
Піддон /метал завтовшки 1,0 мм/.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Виробник | Тандир Україна |
Матеріал ручки | нержавіюча сталь |
Призначення решітки | Для м'яса, Для овочів, Універсальна |
Країна виробник | Україна |
Форма | Кругла |
Користувацькі характеристики | |
Ширина робочої поверхні | 260 мм |
Довжина робочої поверхні | 350 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 500 ₴