Тандир Еко Преміум «Фаберже» (середній розмір) – тандир-мангал з розширеною функціональністю.
Висота=94 см, Діаметр=54 см
Співвідношення висоти Тандира
Варіанти орнаменту Тандира «Фаберже»
Главное преимущество данных тандыров - это качество и безопасность.
• Это экологически чистый состав керамики!
• Это плотность керамики!
• Это использование дорогих бессвинцовых глазурей – покрытий!
• Это оформление изделий!
Назначение.
Для приготовления шашлыка, мясных окороков, мяса кролика, мяса птицы, рыбы, овощей, грибов, мучных лепёшек, а так-же для приготовления первых блюд и плова.
Область применения.
Частные загородные дома и территории дачных участков, а так-же объекты общественного питания: кафе, рестораны, кемпинги, мотели.
Основні Характеристики Тандир з шамотної глини:
Загальна висота | 94 см |
Вага | 75 кг |
Товщина стінки корпусу | 5 см |
Діаметр корпусу виробу | 53 см |
Обсяг | 85 л |
Діаметр горловини | 24,5 см |
Екологічна чистота | так |
Комплект постачання | кочерга, совок, поперечна перекладина |
Розрахований на 10 шампурів.
Експлуатаційні властивості.
Принцип досягнення робочої температури тандира - дрова чи деревне вугілля.
Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.
Тип установки.
На металевих ніжках.
Комплект поставки.
В комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.
Додатково.
Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плову, сітки, ялинки, жароотсекатель тощо)
ВАЖЛИВО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.
• При первом розжиге тандыра появляются волосяные трещины, которые не влияют на работу и функциональность тандыра, а служат тепловыми швами.
• Розжиг тандыра. Снимите верхнюю крышку, откройте поддувало. Заложите дрова, хворост или древесный уголь (не более 2/3 объема), разожгите огонь.
• При исчезании копоти на внутренних стенках, тандыр нагрет до рабочей температуры. Это произойдет примерно через 40 — 60 минут после розжига.
• Для приготовления блюд вы можете полностью убрать или частично оставить угли в тандыре (по желанию).
• Для приготування м'яса, шампур вішається вертикально і закриваються всі кришки і піддувало. Рекомендуємо, в кінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку і неповторний смак страви.
• Не допускайте потрапляння води на розігріте тандир.
• Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурница і підставка для курки для приготування в тандирі.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Наявність коліщаток | Ні |
Країна виробник | Україна |
Висота без кришки | 730 мм |
Вага | 75 кг |
Матеріал | Шамотна глина |
Висота загальна | 940 мм |
Об`єм | 85 л |
Діаметр горловини | 245 мм |
Діаметр корпусу | 530 мм |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Комплектація | |
Кільце для казана | Так |
Кочерга | 1 шт. |
Направляючі для шампурів | 1 шт. |
Совок | 1 шт. |
- Ціна: 11 000 грн