12 відгуків
+380 (96) 835-69-28
Продажа и правильная установка каминов, печей, дымоходов.

Таndир преміум Батир/h=125 см, d=65 см

135 000 

  • Під замовлення
  • Код: Тандыр Батыр
clockВідправка з 08 травня 2024
Таndир преміум Батир/h=125 см, d=65 см
Таndир преміум Батир/h=125 см, d=65 смПід замовлення
135 000 
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Тандир Преміум «Батир» (Найширший розмір, Люкс) — професійний елітклас, лідер серед численних моделей керамічних печей — тандирів. Вирізняється високим рівнем використання для справжніх професіоналів. Таndир-піч «Батир» має вагу 340 кг, підвищену товщину стінок для тривалої акумуляції тепла. Висота = 140 см, Діаметр=80 см Співвідношення висоти Тандера Варіанти орнаменту Тандир «Батир» Головна перевага цих тандирів — це якість і безпека. • Це екологічно чистий склад кераміки! • Це щільність кераміки! • Це використання дорогих безолив'яних глазурів – покрытий! • Це оформлення виробів! Призначення. Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову. Сфера застосування. Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі. Характеристики основні Тандыр Батыр: Висота загальна 140 см Вага 340 кг Товщина стінки корпусу 8 см Діаметр корпусу виробу 80 см Об'єм 210л Діаметр горловини 50 см Екологічна чистота да Комплект постачання кочерга, совок, поперечна перекладина Призначений для 10 шампурів. Експлуатаційні властивості. Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля. Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий. Тип встановлення. На металевих ніжках. Комплект постачання. У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина. Додатково. Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо) ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ. • Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами. • Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь. • Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання. • Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням). • Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо, наприкінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви. • Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир. • Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.
Характеристики
Основні
СтанНовий
Діаметр горловини500 мм
Висота загальна1400 мм
Об`єм210 л
Висота без кришки960 мм
МатеріалШамотна глина
Країна виробникУкраїна
Наявність коліщатокНі
Діаметр корпусу800 мм
Додаткові матеріалиКований метал
Комплектація
Колосник1 шт.
Кільце для казанаТак
Кочерга1 шт.
Направляючі для шампурів1 шт.
Совок1 шт.
Користувацькі характеристики
Вага340
Інформація для замовлення
  • Ціна: 135 000 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner