Тандир Преміум «Батир» (Найширший розмір, Люкс) — професійний елітклас, лідер серед численних моделей керамічних печей — тандирів. Вирізняється високим рівнем використання для справжніх професіоналів. Таndир-піч «Батир» має вагу 340 кг, підвищену товщину стінок для тривалої акумуляції тепла. Висота = 140 см, Діаметр=80 см Співвідношення висоти Тандера Варіанти орнаменту Тандир «Батир» Головна перевага цих тандирів — це якість і безпека. • Це екологічно чистий склад кераміки! • Це щільність кераміки! • Це використання дорогих безолив'яних глазурів – покрытий! • Це оформлення виробів! Призначення. Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову. Сфера застосування. Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі. Характеристики основні Тандыр Батыр: Висота загальна 140 см
Вага 340 кг
Товщина стінки корпусу 8 см
Діаметр корпусу виробу 80 см
Об'єм 210л
Діаметр горловини 50 см
Екологічна чистота да
Комплект постачання кочерга, совок, поперечна перекладина
Призначений для 10 шампурів. Експлуатаційні властивості. Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля. Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий. Тип встановлення. На металевих ніжках. Комплект постачання. У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина. Додатково. Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо) ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ. • Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами. • Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь. • Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання. • Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням). • Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо, наприкінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви. • Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир. • Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Діаметр горловини | 500 мм |
Висота загальна | 1400 мм |
Об`єм | 210 л |
Висота без кришки | 960 мм |
Матеріал | Шамотна глина |
Країна виробник | Україна |
Наявність коліщаток | Ні |
Діаметр корпусу | 800 мм |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Комплектація | |
Колосник | 1 шт. |
Кільце для казана | Так |
Кочерга | 1 шт. |
Направляючі для шампурів | 1 шт. |
Совок | 1 шт. |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 340 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 135 000 ₴