Тандир із шамотної глини Сармат
Тандири виготовляються з екологічно чистих матеріалів.
Призначення.
Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.
Сфера застосування.
Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.
Матеріал.
Тандрир виготовлений з екологічної білої коалінової глини, розділеної з вогнетривким шамотом. Вихідний матеріал сертифікований.
Експлуатаційні властивості.
Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.
Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.
Тип встановлення.
На металевих ніжках.
Комплект постачання.
У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.
Додатково.
Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)
Характеристики основні Тандир із шамотної глини No3 Сармат:
Висота загальна | 95 см |
Вага | 85 кг |
Товщина стінки корпусу | 5 см |
Діаметр корпусу виробу | 60 см |
Об'єм | 85 л |
Діаметр горловини | 30 см |
Висота без кришки | 75 см |
Екологічна чистота | да |
Комплект постачання | кочерга, совок, поперечна перекладина |
Призначений для 8 шампурів.
ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.
• Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.
• Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.
• Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.
• Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).
• Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо наприкінці приготування відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.
• Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.
• Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.
Сетрифікати.
Основні | |
---|---|
Діаметр горловини | 300 мм |
Виробник | Тандир Україна |
Висота загальна | 950 мм |
Об`єм | 85 л |
Висота без кришки | 750 мм |
Вага | 85 кг |
Матеріал | Шамотна глина |
Країна виробник | Україна |
Наявність коліщаток | Ні |
Діаметр корпусу | 600 мм |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Комплектація | |
Кільце для казана | Так |
Кочерга | 1 шт. |
Шампури | 8 шт. |
Совок | 1 шт. |
- Ціна: 6 000 ₴