Продавець Каменка. Продажа и правильная установка каминов, печей, саун, дымоходов. розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
12 відгуків
Экономьте при комплексном заказе до 6000 грн.! Посетить салон
+380 (96) 835-69-28
Продажа и правильная установка каминов, печей, дымоходов.
Кошик

Таndир Сармат

6 000 ₴

  • Немає в наявності
Таndир Сармат
Таndир СарматНемає в наявності
6 000 ₴
+380 (96) 835-69-28
+380 (96) 835-69-28
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Тандир із шамотної глини Сармат

Тандири виготовляються з екологічно чистих матеріалів.

Призначення.

Для приготування шашлику, м'ясних віконеків, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних ліплень, а також для приготування перших страв і плову.

Сфера застосування.

Приватні заміські будинки та території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.

Матеріал.

Тандрир виготовлений з екологічної білої коалінової глини, розділеної з вогнетривким шамотом. Вихідний матеріал сертифікований. 

Експлуатаційні властивості.

Принцип досягнення робочої температури тандира — дрова або деревне вугілля.

Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.

Тип встановлення.

На металевих ніжках. 

Комплект постачання.

У комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.

Додатково.

Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плова, сітки, ялинки, жаровідсікач тощо)

 

Характеристики основні Тандир із шамотної глини No3 Сармат:

 Висота загальна  95 см
 Вага  85 кг
 Товщина стінки корпусу  5 см
 Діаметр корпусу виробу  60 см
 Об'єм  85 л
 Діаметр горловини  30 см
 Висота без кришки  75 см
 Екологічна чистота  да
 Комплект постачання  кочерга, совок, поперечна перекладина

Призначений для 8 шампурів.

ВАЖНО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.

•  Під час першого розпалювання тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу та функціональність тандиру, а слугують тепловими швами.

•  Розпалювання тандиру. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмист або деревне вугілля (не більш ніж 2/3 об'єми), розпаліть вогонь.

•  Під час зникнення кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагріє до робочої температури. Це станеться приблизно через 40-60 хвилин після розпалювання.

•  Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).

•  Для приготування м'яса шампур вішається вертикально та закривається всі кришки та піддування. Рекомендуємо наприкінці приготування відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку та неповторний смак вашої страви.

•  Не допускайте потрапляння води на розігрітий тандир.

•  Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурниця та підставка для курки для приготування в тандирі.

 

Сетрифікати.

Характеристики
Основні
Діаметр горловини300 мм
ВиробникТандир Україна
Висота загальна950 мм
Об`єм85 л
Висота без кришки750 мм
Вага85 кг
МатеріалШамотна глина
Країна виробникУкраїна
Наявність коліщатокНі
Діаметр корпусу600 мм
Додаткові матеріалиКований метал
Комплектація
Кільце для казанаТак
Кочерга1 шт.
Шампури8 шт.
Совок1 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 6 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner