Тандир Преміум «Осавул» (малий/середній розмір) – популярний сімейний тандир. Розрахований на 6-8 шампурів. Являє собою оптимальне співвідношення комфорту, габаритних розмірів і низької ціни.
Висота=90 см, Діаметр=45 см
Тандир дуже високої якості. Напевно кращий тандир за якістю серед українських виробників. Сушка і виробництво одного тандира займає до 30 днів, т. к. в процесі виробництва не використовують матеріали і методи для прискореної сушки виробів, що може вплинути на якість тандира і здоров'я користувача. Наші тандири виготовляються строго за технологією.
Співвідношення висоти Тандира
Варіанти орнаменту Тандира «Осавул»
Головна перевага даних тандир - це якість і безпека.
• Це екологічно чистий склад кераміки!
• Це щільність кераміки!
• Використання дорогих безсвинцевих глазурей – покриттів!
• Оформлення виробів!
Призначення.
Для приготування шашлику, м'ясних окостів, м'яса кролика, м'яса птиці, риби, овочів, грибів, борошняних коржів, а так-же для приготування перших страв і плову.
Область застосування.
Приватні заміські будинки і території дачних ділянок, а також об'єкти громадського харчування: кафе, ресторани, кемпінги, мотелі.
Основні Характеристики Тандир преміум Осавул:
Загальна висота | 90 см |
Вага | 90 кг |
Товщина стінки корпусу | 5,5 см |
Діаметр корпусу виробу | 45 см |
Висота без кришки | 75 см |
Екологічна чистота | так |
Комплект постачання | кочерга, совок, поперечна перекладина |
Розрахований на 8 шампурів.
Додаткова комплектація: | шампур-гачок, сітка для м'яса, шампури-ялинка, захисний чохол |
Експлуатаційні властивості.
Принцип досягнення робочої температури тандира - дрова чи деревне вугілля.
Тандир стійкий до атмосферних впливів (дощ,сніг), а також стійкий до сезонних перепадів температур, морозостійкий.
Тип установки.
На металевих ніжках.
Комплект поставки.
В комплекті: кочерга, совок, поперечна перекладина.
Додатково.
Можливість додаткової комплектації аксесуарами (шампури, гаки, чавунні казани для перших страв і плову, сітки, ялинки, жароотсекатель тощо)
ВАЖЛИВО. ОСНОВНІ МОМЕНТИ.
• При першому розпалюванні тандира з'являються волосяні тріщини, які не впливають на роботу і функціональність тандира, а служать тепловими швами.
• Розпалювання тандира. Зніміть верхню кришку, відкрийте піддувало. Закладіть дрова, хмиз або деревне вугілля (не більше 2/3 обсягу), розпаліть вогонь.
• При исчезании кіптяви на внутрішніх стінках, тандир нагрітий до робочої температури. Це відбудеться приблизно через 40 — 60 хвилин після розпалу.
• Для приготування страв ви можете повністю прибрати або частково залишити вугілля в тандирі (за бажанням).
• Для приготування м'яса, шампур вішається вертикально і закриваються всі кришки і піддувало. Рекомендуємо, в кінці приготування, відкрити всі кришки на 2-3 хвилини, щоб гаряче повітря зробив скоринку і неповторний смак страви.
• Не допускайте потрапляння води на розігріте тандир.
• Використовуйте додаткові аксесуари: сітка, ялинка, шампурница і підставка для курки для приготування в тандирі.
Основні | |
---|---|
Стан | Новий |
Країна виробник | Україна |
Висота загальна | 900 мм |
Об`єм | 60 л |
Діаметр корпусу | 410 мм |
Додаткові матеріали | Кований метал |
Наявність коліщаток | Ні |
Висота без кришки | 750 мм |
Вага | 70 кг |
Матеріал | Шамотна глина |
Діаметр горловини | 250 мм |
Комплектація | |
Кільце для казана | Так |
Колосник | 1 шт. |
Кочерга | 1 шт. |
Направляючі для шампурів | 1 шт. |
Совок | 1 шт. |
- Ціна: 20 000 грн